Βουράτε Γειτόνοι η Ταινία – Λαμπερή Avant Premiere

Η πρώτη μεγάλη Κυπριακή παραγωγή “Βουράτε Γειτόνοι η Ταινία” γιόρτασε την Avant Premiere της σε μια λαμπερή εκδήλωση το βράδυ της 20ης Μαρτίου στα KCineplex Στροβόλου.

Κάτω από το φως της Πανσελήνου, πάνω από 500 καλεσμένοι κατέκλυσαν από νωρίς τον χώρο και απόλαυσαν το “Χαλόου Κοκτέιλ” περιμένοντας τους πρωταγωνιστές της βραδιάς να περπατήσουν το κόκκινο χαλί. Και αυτοί με την σειρά τους, τους επεφύλαξαν πολλές εκπλήξεις : O Ρίκκος Μάππουρος με την Πέππα του έφθασαν με διπλοκάμπινο, ενώ επεισοδιακή άφιξη έκανε η “Όμορφος Group of companies” με το χαρακτηριστικό καζαντί! Όλοι οι ηθοποιοί έφθασαν με αυτοκίνητα BMW, Mini, Nissan, και Land Rover προσφορά της εταιρίας Χαράλαμπος Πηλακούτας.

Σε όλη την διάρκεια της προβολής, οι κινηματογράφοι σείονταν από τα γέλια και τα χειροκροτήματα. Τα χαμογελαστά πρόσωπα δε, που έβγαιναν από τις αίθουσες μετά το τέλος της προβολής αλλά και το κέφι που επικράτησε στο after party, ήταν η καλύτερη απόδειξη επιτυχίας της φιλόδοξης προσπάθειας. Μια ανατρεπτική κωμωδία καταστάσεων, με έξυπνο σενάριο, ρυθμό και ξεκαρδιστικές ατάκες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των ΜΜΕ και δημοσιογράφοι από πολλά Κυπριακά Μέσα όπως η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η Χριστάνα Αριστοτέλους και ο Τάσος Τρύφωνος. Από τον χώρο της πολιτικής παραβρέθηκαν η κυρία Κλέλια Βασιλείου, Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, η κυρία Χριστιάνα Ερωτοκρίτου Αναπληρώτρια Πρόερδος του ΔΗΚΟ, η σύζυγος του Νικόλα Παπαδόπουλου κυρία Γιώτα Παπαδοπούλου με τα παιδιά τους και ο Δήμαρχος Στροβόλου κος Ανδρέας Παπαχαραλάμπους. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και εκπρόσωποι του Κλήρου.

Ανάμεσα σε σκηνοθέτες, κινηματογραφιστές και τεχνικούς του χώρου, οι ηθοποιοί Φαίη Ξυλά, Νικόλας Μπράβος, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Μιχάλης Σοφοκλέους, Ζωή Κυπριανού, Έλενα Ευσταθίου, Κούλης Νικολάου, Αντρέας Γεωργίου,  Μέλανι Στέλιου κ.α. ήταν εκεί για να χειροκροτήσουν τους συναδέλφους τους.

Για μιαν ακόμη φορά σημαντική ήταν η παρουσία των χορηγών στην αξιόλογη προσπάθεια που παρέστησαν είτε αυτοπροσώπως είτε δια των Εμπορικών τους Διευθυντών : Χρυσός Χορηγός οι Φούρνοι Ζορπάς, Partner η γαλακτοβιομηχανία Χαραλαμπίδης Κρίστης, Χορηγοί οι εταιρίες Λειβαδιώτη ξηροί καρποί, Καφεκοπτείον Γ. Χαραλάμπους, Υπεραγορές Μικρόπολις και Krypto Security Cyprus Ltd. Χορηγός Επικοινωνίας ο όμιλος ΔΙΑΣ και η Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.

Την εμφάνιση των πρωταγωνιστών για την λαμπερή βραδιά επιμελήθηκαν : Ο Ανδρέας Ζαννετίδης έντυσε τις Χριστίνα και Κύνθια Παυλίδου και την Σοφία Καλλή. Η Rita Attala έντυσε την Γιάννα Λευκάτη, η Στάλω Μακρίδου την Μαρία Κωνσταντίνου και η Looking Good την Έλενα Χριστοφή. Η Prince Oliver ανέλαβε τον Γιώργο Τσιάκκα και τον Κώστα Καζάκα, η Mork τον Σίμο Τσιάκκα και τον Σοφοκλή Κασκαούνια, η Status τον Κωστάκη Κωνσταντίνου, η Eurojet τον Δημήτρη Ξύστρα και τέλος η Celio τον Χριστόφορο Χριστοφόρου.

Η ταινία είναι μια παραγωγή της VOURATE PRODUCTIONS σε σενάριο Γιώργου Τσιάκκα και σκηνοθεσία Στάμου Τσάμη. Την Στρατηγική Επικοινωνία και προώθηση της ταινίας καθώς και την διοργάνωση του event της Αvant Premiere έχει αναλάβει η εταιρία Wizard Events & PR και τη δημιουργία όλων των εικαστικών καθώς και τη Διαχείριση των Κοινωνικών Δικτύων η εταιρία Target.

https://www.facebook.com/vourategeitonoitainia