Βουράτε Γειτόνοι η Ταινία – Επίσημη Παρουσίαση στα ΜΜΕ

Με μεγάλη επιτυχία έγινε στις 12 Μαρτίου, η Δημοσιογραφική Διάσκεψη για την παρουσίαση της Κυπριακής παραγωγής “Βουράτε Γειτόνοι” στην Λευκωσία με την συμμετοχή των συντελεστών της ταινίας, των ηθοποιών και εκπροσώπων των χορηγών. Η εκδήλωση ξεκίνησε με προβολή 10λεπτων αποσπασμάτων της ταινίας ειδικά για τα ΜΜΕ. Χάιλαιτ στην κινηματογραφική αίθουσα, ήταν η ξεκαρδιστική εμφάνιση έκπληξη του “Όμορφου” και της “Βαθούλλας” και του ροζ φλαμίνγκο τους που καταχειροκροτήθηκε.

Στο πάνελ που ακολούθησε, η παραγωγός Χριστιάννα Νικολάου, ο σεναριογράφος Γιώργος Τσιάκκας και ο σκηνοθέτης Στάμος Τσάμης εξήγησαν το όραμά τους, διηγήθηκαν αξιομνημόνευτες στιγμές από τα γυρίσματα και ευχαρίστησαν τους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθειά τους. Με την σειρά τους, οι εκπρόσωποι των χορηγών απηύθυναν χαιρετισμούς. Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν ο Πάμπος Γαβριηλίδης, Εμπορικός Διευθυντής του Χρυσού Χορηγού Φούρνοι Ζορπάς, ο Μάριος Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλος της Χαραλαμπίδης Κρίστης – Partner της ταινίας, ο Εύης Ζένιος, Εμπορικός Διευθυντής της Krypto Security και ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, Γενικός Διευθυντής του ομίλου Δίας που είναι και ο επίσημος χορηγός επικοινωνίας.

Όλοι εξέφρασαν την χαρά τους που ήταν και παραμένουν συνοδοιπόροι στο αξιόλογο εγχείρημα, συνδέοντας το όνομά τους με την πρώτη μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή από την Κύπρο για τους Κυπρίους σε όλον τον κόσμο.

Η ταινία Βουράτε Γειτόνοι από 21 Μαρτίου θα προβάλλεται στους κινηματογράφους Παγκύπρια.

Ακολουθείστε όλοι τους γειτόνους στην νέα περιπέτεια αναζήτησης του θησαυρού!

https://www.facebook.com/vourategeitonoitainia

@vourategeitonoitainia

https://vourategeitonoitainia.com/