Κουβαρίστρα

Ο σκοπός της Κουβαρίστρας είναι να μοιράσει χαρά και όμορφα συναισθήματα! Ναι, αλήθεια λέω!

kouvaristra3Ξεκίνησε το 2017 με ένα διακοσμητικό στεφάνι για την πόρτα μου – το οποίο κατέληξε δώρο στην πόρτα της γειτόνισσας μου, και με ένα καδράκι pebble art, δώρο για τον γάμο δύο καλών φίλων!

Έκτοτε, η δημιουργία συνεχίζεται με έμπνευση που αντλείται από την καθημερινότητα και τις εκάστοτε “προκλήσεις” που θέτουν όλοι όσοι θέλουν να δημιουργήσω κάτι για αυτούς!

Με λένε Εύη Τζουμερκιώτη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και τα τελευταία 4 χρόνια ζω στη Λεμεσό, με το σύζυγό μου, το γιο μας και την όμορφη σκυλίτσα μας! Λατρεύω τη θάλασσα και τις κατασκευές. Και να που βρήκα τρόπο να τα ταιριάξω και τα δύο.

kouvaristra2Η τεχνική με την οποία ασχολούμαι λέγεται pebble art και δημιουργώ χρησιμοποιώντας βότσαλα, ένα υλικό τόσο απλό και τόσο μοναδικά υπέροχο! Χάνομαι με τις ώρες στις παραλίες του νησιού και μαζεύω βότσαλα…ναι, αυτά που βάζεις για να στρώσεις την πετσέτα σου, αυτά που πετάς στη θάλασσα και ανταγωνίζεσαι τον εαυτό σου, βλέποντας πόσα πηδηματάκια θα κάνουν αυτή τη φορά…

“Πάλι πέτρες μαζεύεις;” μου λένε. Και εγώ τις κοιτάω και βλέπω μια καρδούλα, ή μια μικρή πατούσα …Ααα, να και μια ωραία πολυθρόνα! Όπως με τα σύννεφα…τα κοιτάς και ζωντανεύουν τα παραμύθkouvaristra4ια!

**Η Κουβαρίστρα εκτός από pebble art δημιουργεί και εποχιακά είδη, όπως χριστουγεννιάτικα στεφάνια, γούρια, πασχαλινές λαμπάδες κ.α.

 

 

 

 

kouvaristra5facebook: kouvaristraworkshop

Instagram: kouvaristacrafts

t: (+357) 97605871 / (+30)6971891503