Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου μια βασιλόπιτα για πολλές ζεστές αγκαλιές στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace

Σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η κοπή της βασιλόπιτας του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκινητική ήταν η προσέλευση των φίλων και υποστηρικτών του Σωματείου που έδωσαν το παρών στηρίζοντας έμπρακτα το έργο του Σωματείου, ενώ πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου που γέμισαν με χαρά και αγάπη την ατμόσφαιρα.

Στην όμορφη αυτή εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος κ. Αναστάσιος Βρεττός, ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιώργος Πρωτόπαπας, ο Παιδαγωγικός Σύμβουλος Β. Ελλάδος κ. Γεώργιος Μπασδάρης, η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης κα Ελπίδα Πανέρα καθώς και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης κα. Άννα Αγγελίδου.

Την όμορφη βραδιά έντυσαν μουσικά οι ατμοσφαιρικές μελωδίες του Κωνσταντίνου Θράβαλου και της Θεοδοσίας Καλαμπούκα.

Η εκλεκτής ποιότητας βασιλόπιτα και τα πιτάκια που μοιράστηκαν σε όλους τους καλεσμένους ήταν ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ», ενώ τα όμορφα στιγμιότυπα αποτύπωσε αφιλοκερδώς με τον φωτογραφικό του φακό ο κ. Πασχάλης Τερζής.

Στην εκδήλωση υπήρχε λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση των εσόδων του Σωματείου και ακολούθησε η κλήρωση με πολλά και πλούσια δώρα, προσφορά της Ομάδας Στήριξης του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, της Εταιρίας DOCA και της μονάδας Αισθητική Ιατρικής Smartlipo Solutions.

Λίγα λόγια για τα Παιδικά Χωριά SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού SOS Children’s Villages International, που δραστηριοποιείται σε 134 χώρες. Στην Ελλάδα, τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ειδικά αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο και ιδρύθηκε το 1975 με σκοπό την προστασία παιδιών, που στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών, προσφέροντάς τους ξανά τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια Μητέρα SOS, αδέλφια και ένα σπιτικό.

Επιπρόσθετα, λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης, τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος λειτουργούν Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας σε δέκα σημεία σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την ενδυνάμωση των οικογενειών σε κρίση και την αποκατάσταση της ικανότητάς τους να ανταποκριθούν στις ανάγκες της καθημερινότητας, με τις δικές τους δυνάμεις και να αποτελέσουν ένα ασφαλές περιβάλλον φροντίδας για τα παιδιά.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό: