Η εκδήλωση για τα 20 χρόνια του Mediterranean Palace

Σε συγκινητική, χριστουγεννιάτικη, ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα το Mediterranean Palace γιόρτασε πρόσφατα την 20η επέτειο της λειτουργίας του στη Θεσσαλονίκη.

Η πολύ όμορφα στολισμένη αίθουσα εκδηλώσεων του εβδόμου ορόφου του ξενοδοχείου με άψογους οικοδεσπότες την οικογένεια Δεδέογλου, φιλοξένησε συνεργάτες, φίλους, εκπροσώπους των αρχών, του επιχειρηματικού και τουριστικού κλάδου.

Ο πρόεδρος του Ομίλου “The Luxury Hotels”, κύριος Σεραφείμ Δεδέογλου αναφέρθηκε σε σημαντικές στιγμές της ιστορίας του ξενοδοχείου καθώς και στην επιθυμία και το όραμα που είχε πάντοτε και ήταν: «Να φτιάξει ένα ξενοδοχείο» και φυσικά έγινε πραγματικότητα.

Στη συνέχεια, ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου, κύριος Γιάννης Ασλάνης καλωσόρισε τους καλεσμένους, ενώ ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Θεσσαλονίκης, κ. Σπύρος Πέγκας απηύθυνε χαιρετισμό και συνεχάρη την οικογένεια Δεδεόγλου για τη συμβολή της στα τουριστικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης.

Τέλος, η κυρία Γλύκα Δεδέογλου αναφέρθηκε στα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ομίλου ‘”The Luxury Hotels”.

H οικογενειακή ατμόσφαιρα και η θαλπωρή που προσφέρει το Mediterranean Palace όχι μόνο για τους επισκέπτες του, αλλά και για τα άτομα που το στελεχώνουν, αποτυπώθηκε μέσω της ευγενικής οικονομικής ενίσχυσης εκ μέρους του ξενοδοχείου προς τέσσερα φιλανθρωπικά σωματεία της πόλης, και συγκεκριμένα, το Παιδικό Χωριού SOS Πλαγιαρίου, τη Μονάδα αυτιστικού ατόμου ΕΛΠΙΔΑ, το Ορφανοτροφείο Θηλέων «ΜΕΛΙΣΣΑ» καθώς και το Make-A- WISH.

Η βραδιά έκλεισε με ευχάριστη μουσική, χορό και πολύ κέφι. Όλοι ευχήθηκαν επιτυχίες και πολλές ακόμη επετείους.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση: