Γιορτινή παρουσίαση νέας δισκογραφικής δουλειάς για την Ερωφίλη και τον Δαμιανό Πάντα

 

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου που γέμισε τη μουσική σκηνή Σφίγγα, γιορτάστηκε η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ με τίτλο «Στα λόγια η ψυχή», σε μουσική του συνθέτη Δαμιανού Πάντα με ερμηνεύτρια την Ερωφίλη.

Εκπρόσωποι των media, φίλοι, ακροατές του καλού ελληνικού τραγουδιού και πολλοί καλλιτέχνες, έδωσαν το παρών σε μια υπέροχη μουσική βραδιά, όπου οι συντελεστές του άλμπουμ, παρουσίασαν ζωντανά επί σκηνής τα νέα τραγούδια, σε ένα απολαυστικό live με την επιμέλεια του Κώστα Παρίσση που έχει αναλάβει και τις ενορχηστρώσεις του άλμπουμ.

Προλόγισαν η δημοσιογράφος-συγγραφέας Σοφία Αδαμίδου, η ραδιοφωνική παραγωγός Σαπφώ Ματσιώρη και ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Γιώργος Μυζάλης.

Ανάμεσα στους παρόντες καλλιτέχνες ο Νότης Μαυρουδής , η Γιώτα Νέγκα, ο Σταύρος Σιόλας, η Γεωργία Νταγάκη, ο Βασίλης Γισδάκης , η Αφεντούλα Ραζέλη , η Φρόσω Στυλιανού, η Μπέττυ Χαρλαύτη, η Πένυ Παπακωνσταντίνου, καθώς και οι στιχουργοί της δισκογραφικής δουλειάς Δημήτρης Αναγνωστόπουλος , Πόπη Μαγουλά-Γαϊτάνου , Ηλίας Μάστορης και Αντώνης Παπακωνσταντινίδης.

Το άλμπουμ «Στα λόγια η ψυχή», περιλαμβάνει εννέα καινούργια τραγούδια σε μουσική του Δαμιανού Πάντα που ερμηνεύει με ιδανικό τρόπο η Ερωφίλη. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μετρονόμος.

Aκούστε το στο Spotify

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό: