Αλίμονο στους νέους – Τελευταίες Παραστάσεις – Θέατρο Ανεμώνα

«ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ»!! ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ; ΈΝΑ ΈΡΓΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ, ΜΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΦΩΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΧΤΕΣ…

Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ ΤΩΝ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΚΩΣΤΑ ΚΑΖΑΚΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ!! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: 23, 24, 25, 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ & 1, 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ (Παρασκευή-Σάββατο, Κυριακή) και 8, 9 Δεκεμβρίου (Σάββατο, Κυριακή). Ώρα έναρξης τα ΠαρασκευατοΣάββατα στις 20:30 και Κυριακές στις 19:00.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ:

ΛΑΡΝΑΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΑΦΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΤΟ ΜΑΡΚΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΛΕΜΕΣΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΤΡΙΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΣΤΟ ΞΕΝΙΟΝ, ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 20:30.

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΤΕ ΣΤΟ 70007721

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ο Αντρέας και ο Αγησίλαος, είναι δύο εύποροι ηλικιωμένοι αστοί, ανύπαντροι και ερωτευμένοι με την νεαρή γειτονοπούλα τους, την φτωχή και ορφανή κόρη μιας παραδουλεύτρας, την όμορφη Ρίτα. Ο Αντρέας που πιστεύει ότι μόνο τα νειάτα φέρνουν την ευτυχία και όχι τα χρήματα, σαν άλλος Φάουστ και με έναν τρόπο μεταφυσικό και απολύτως.. φυσικό, ξαναγίνεται νέος με σκοπό βεβαίως να κατακτήσει την καρδιά της Ρίτας! με τίμημα όμως να είναι…φτωχός! Ο πλούσιος και ηλικιωμένος Αγησίλαος όμως πολιορκεί στενά την Ρίτα προβάλλοντας συνεχώς την υπόσχεση για μια άνετη ζωή..και από δίπλα ο Μανώλης, το αίσθημα.. φτωχός κι” αυτός, περιμένει, ελπίζει..

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.. ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ!

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κώστας Καζάκας ΣΚΗΝΙΚΑ-ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Στέφανος Αθηαινίτης ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: Σταύρος Τάρταρης ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ: Αντιγόνη Τασουρή  ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Μαρίνος Ξενοφώντος, Μαρίνα Δημητρίου, Κώστας Βήχας, Γιάννα Λευκάτη, Νικόλας Πέτρου, Βασίλης Παφίτης, Μύρια Χόπλαρου, Ντόρα Μακρυγιάννη ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ-ΗΧΟΥ: Έλενα Γιώργαλλου ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Ντόρα Μακρυγιάννη ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΥ: Μόνικα Χατζηβασιλείου

ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Γιώτα Τσιολάκκη ΓΡΑΦΙΚΑ: Θέο Πέτρου ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Παντελής Χατζημηνάς

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: ΘΟΚ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΡΙΚ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ: GLORIA JEAN’S COFFEES

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ: ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ, THOROX, JANI MABEL HAIR & BEAUTY STUDIO