Μάστερ και Μαργαρίτα κι όμΩς κινείται – Θέατρο Ροές

Η ομάδα χορού και ακροβασίας κι όμΩς κινείται  παρουσιάζει την παράσταση με τίτλο «Μάστερ και Μαργαρίτα»,  και λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού

ανακοινώνει νέες παραστάσεις από το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και για 6 παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 21.00 μ.μ.  στο θέατρο ΡΟΕΣ, Ιάκχου 16 στο Γκάζι.

Tιμές εισιτηρίων: 12€ γενική είσοδος, 10€ φοιτητικό, 8€ ανέργων. με αφορμή το ομώνυμο μυθιστόρημα

του Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ. « -Δεν καταλαβαίνω καθόλου τι θα γίνει από “δω και πέρα.  -Δε μπορεί παρά να συμβεί κάτι εντελώς παράλογο!»

Σκηνοθεσία-Χορογραφία: κι όμΩς κινείται Ερμηνεία: Bentancor Camilo, Καραχανίδης Αναστάσης, Λινάρδου Αντιγόνη, Μαλκότσης Ερμής Μερεντίτη Αγγελική, Σουγιουλτζή Χριστίνα, Τόμπορης Χρόνης  Μουσική: Αντωνίου Κλέων (ηλεκτρική κιθάρα), Παρίτσης Μπάμπης (βιολί) Σκηνικά: Bentancor Camilo Φωτισμοί: Αθανασοπούλου Μαρία Κοστούμια: Μάνεση Αγγελική, Μουζάκη Φανή Φωτογραφίες: Μαργετουσάκης Γιάννης Αφίσα: Αλτάνη Μυρτώ Video Trailer: Αθανασοπούλου Μαρία Μια σουρεαλιστική μυθοπλασία όπου:  ο ίδιος ο Διάβολος, τιμωρός και κουρασμένος, με τη συνοδεία του, κάνει την εμφάνισή του, να γιατρέψει την έλλειψη πίστης, να ισορροπήσει εκ νέου το λογικό με το παράλογο, το εφικτό με το αδύνατο και εν τέλει να περιγελάσει την εμπιστοσύνη του ανθρώπινου είδους, σε αυτό που αυθαίρετα νομοθετεί ως πραγματικότητα.  Μια οικοδομική σκαλωσιά, με ανθρώπους γαντζωμένους στον όγκο της, αποδομείται. Μια παράσταση αφιερωμένη στο κίνημα των κονστρουκτιβιστών, που αρνήθηκε τόσο πεισματικά το ρομαντισμό και τελικά τον αποθέωσε, εκ νέου. απόσπασμα από το μανιφέστο τους: «Μέσα στον ανεμοστρόβιλο των εργάσιμων ημερών μας, πέρα από τις στάχτες και τα ερείπια του παρελθόντος και τα κάγκελα του μέλλοντος, μπροστά σας, διακηρύσσουμε, ότι η πιο μεγάλη ομορφιά είναι η πραγματική ύπαρξη. Η ζωή δε γνωρίζει ούτε καλό, ούτε κακό, ούτε τη δικαιοσύνη σα μέτρο ηθικότητας. Η ανάγκη είναι η μεγαλύτερη και η πιο σωστή από όλες τις ηθικότητες. Η ζωή δε γνωρίζει ορθολογιστικές αφηρημένες αλήθειες σα μέτρο γνώσης: το γεγονός είναι η μεγαλύτερη και η πιο σίγουρη από όλες τις αλήθειες. Χώρος και χρόνος ξαναγεννήθηκαν σήμερα για εμάς.» 

Μόσχα, 3 χρόνια μετά την Οκτωβριανή επανάσταση

Ομάδα  χορού και ακροβασίας «κι όμΩς κινείται»

Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Νοεμβρίου

Μάστερ και Μαργαρίτα”

Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Νοεμβρίου

Ώρα έναρξης: 21.00

Θέατρο ΡΟΕΣ, Ιάκχου 16, Γκάζι

Tηλέφωνο θεάτρου 2103474312, ώρες ταμείου 18.00- 21.00/

Tιμές εισιτηρίων: 12e γενική είσοδος, 10e φοιτητικό, 8e ανέργων.

Ticketservices

https://www.ticketservices.gr