Κυριακάτικες Μουσικές στον κήπο της Γερμανικής Εκκλησίας

Ο ιστορικός χώρος της Γερμανικής Εκκλησίας Αθηνών για πρώτη φορά στα χρονικά του, εγκαινιάζει ένα νέο είδος συναυλιών σε ένα νέο χώρο. Ο κήπος της Γερμανικής Εκκλησίας ανοίγει για το κοινό και προσφέρει βραδυές με ευχάριστη μουσική παιγμένη από εξαιρετικούς καλλιτέχνες της πόλης μας. Τρία κυριακάτικα βράδυα κάτω από τον αττικό ουρανό μέσα σε δροσερές αλέες και θάμνους συνδυασμένα με όμορφα μουσικά ακούσματα από όλες τις εποχές

germanSaxophone Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 : Atenaeum Quartet “sax de voyage”

Το κουαρτέτο σαξοφώνων Athenaeum δημιουργήθηκε το 2004 στο ομώνυμο διεθνές καλλιτεχνικό κέντρο από τέσσερις μουσικούς με κοινούς αισθητικούς και καλλιτεχνικούς στόχους. Αποτελείται από τις Στέλλα Αραμπατζόγλου (σοπράνο σαξόφωνο), Άννα Μαρία Καρδάμη (άλτο σαξόφωνο), Γιώργο Κοτροκόη (τενόρο σαξόφωνο) και Μαριέττα Τσακμακλή (βαρύτονο σαξόφωνο).

Σκοπός του κουαρτέτου είναι μέσα από την ερμηνεία ρεπερτορίου διαφορετικών ρευμάτων και πρώτες παρουσιάσεις νέων έργων, να αναδείξει τόσο τις τεχνικές δυνατότητες του σαξοφώνου όσο και την ικανότητα του σχήματος να προσαρμόζεται σε διαφορετικά είδη μουσικής, γεγονός που το καθιστά ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα εκφραστικά μέσα μουσικής δωματίου.

Καλλιτεχνική επιμέλεια Στέλλα Αραμπατζόγλου

german2Κυριακή 1 Ιουλίου 2018: Σύνολο κλαρινέτων

Συναυλία Συνόλου Κλαρινέτων με τίτλο : «Μουσική του 19ο και 20ο αιώνα για Σύνολα Κλαρινέτων» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Ιουλίου 2018 στις 20.00 στον Κήπο της Γερμανικής Εκκλησίας με τους: Μπύκα Θωμά, Μέγγου Δάφνη, Στάμου Βασιλική, Κούτελου Ευφροσύνη, Παξινού Φοίβη, Ζερβός Γιώργος, Γιάννου Γιάννης (κλαρινέτα) και Λιουδάκι Κατερίνα (μπάσο κλαρινέτο).

Καλλιτεχνική Επιμέλεια Συνόλου : Ιωάννης Ελεφάντης

Ώρα έναρξης της κάθε εκδήλωσης: 20.00

Διάρκεια Εκδήλωσης 50’

Χώρος: Κήπος Γερμανικής Εκκλησίας, οδός Σίνα 68

Εισιτήριο: 10€, 8€ μειωμένο

Προπώληση εισιτηρίων; Viva.gr

Πληροφορίες: 210 3612713