Χαρωπά τα δυο μου χέρια – 2 μόνο εβδομάδες παραστάσεων – Θέατρο Ανεμώνα

«ΧΑΡΩΠΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ»! 2 ΜΟΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ! 

ΕΝΑ ΒΑΘΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ.. «Δεν μεγάλωσα με τα χάδια του. Αυτός ήταν απόμακρος, σχεδόν ξένος. Ποτέ του δεν με αγκάλιασε, ποτέ του δεν με φίλησε στα μάγουλα, ήταν απλά αυτός που έπρεπε να σέβομαι, να φοβάμαι..αυτός που δεν είχε χέρια να με αγκαλιάσει, στόμα να με φιλήσει, αυτός..ξαφνικά..απλώνει τα φιλιά του στο σώμα μου, στο πρόσωπο, στα χείλια μου..»

ΤΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΛΕΜΕΣΙΑΝΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΙ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ Η ΑΛΕΞΙΑ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ!

ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΕΞΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ 13, 14 & 20, 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 15, 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:00. Μία μοναδική παράσταση θα δοθεί την Τετάρτη 11 Απριλίου στις 20:00 σε συνεργασία με τον οργανισμό Hope for children. Μέρος των εσόδων θα δοθούν για την ενίσχυση των προγραμμάτων του οργανισμού. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό στην παρουσία των συντελεστών και των εκπροσώπων του οργανισμού. ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ!

«..το σχολείο δεν μου αρέσει πια, οι φίλοι μου έπαψαν να είναι φίλοι μου, δεν ήμουν άλλο το αγόρι που γελούσε, που το ζητούσαν στις παρέες, που είχε μια γα..μένη αξία, αυτά μου τα πήρες, μου τα πήρες μπαμπάκα και τα έχωσες βαθιά στον κ..λο σου» ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΘΕ ΓΟΝΙΟΣ, ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ, ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΖΕΥΓΑΡΙ!

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αλεξία Παπαλαζάρου

ΣΚΗΝΙΚΑ-ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Σόσε Εσκιτζιάν

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: Βασίλης Πετεινάρης

ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Αντρέας Τηλεμάχου, Γιάννα Λευκάτη, Νικόλας Πέτρου και Μαρίνος Ξενοφώντος

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αλεξία Παπαλαζάρου

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ-ΗΧΟΥ: Έλενα Γιώργαλλου

ΒΟΗΘΟΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ: Ορφέας Πιτσιλλίδης

ΦΩΤΟ ΑΦΙΣΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Παντελής Χατζημηνάς

ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Γιώτα Τσιολάκκη

ΓΡΑΦΙΚΑ:Θεοδώρα Πέτρου

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: ΘΟΚ

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 70007721

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:ΡΙΚ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ: FRESCO, ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ, THOROX, JANI MABEL HAIR & BEAUTY STUDIO