Καταστροφή – Αλέξανδρος Μαυρίδης

Η Δισκογραφική εταιρία Real Music παρουσιάζει την ολοκαίνουρια δουλειά του ανερχόμενου στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας Αλέξανδρου Μαυρίδη!

Ο νεαρός καλλιτέχνης έρχεται να ταράξει τα νερά της εγχώριας δισκογραφίας με μια πολύ όμορφη παραγωγή υψηλού επιπέδου! Το τραγούδι τιτλοφορείται ‘’Καταστροφή’’ και οι στίχοι ανήκουν στον ίδιο τον καλλιτέχνη αλλά και στον πολύ γνωστό Raper επίσης της Real Music Restelio ενώ την μουσική έχει εμπνευστεί ο ίδιος ο τραγουδιστής!

Έπειτα και από προηγούμενες αξιόλογες κυκλοφορίες ο Αλέξανδρος Μαυρίδης κάνει το βήμα παραπάνω με το εν λόγω τραγούδι σημειώνοντας ιδιαίτερη επιτυχία από τις πρώτες κιόλας μέρες κυκλοφορίας με συμμετοχή του σε κορυφαίες μίξεις πολύ γνωστών dj’s της χώρας σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Το τραγούδι είναι διαθέσιμο σε κορυφαία ποιότητα σε όλες τις μεγάλες ψηφιακές πλατφόρμες καθώς και στο κανάλι της Real Music στο Youtube!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ->

https://www.youtube.com/watch?v=OxQsHwRbEY0

Αλέξανδρος Μαυρίδης Facebook Profile :

https://www.facebook.com/alexandros.mavridhs

Αλέξανδρος Μαυρίδης Facebook Page :

https://www.facebook.com/AlexandrosMauridisFanPage/

#Real_Music #Enjoy_Music

Download & Streaming Links :

Google Play : https://play.google.com/store/music/album?id=Bnqccqdlggensjr6wyrcrtt4iqa&tid=song-T4i4o2wq4ydvn3zvhh3cma7y6re

iTunes : https://itunes.apple.com/gr/album/katastrofi-single/1313277316?l=el

Amazon : https://www.amazon.com/dp/B077G2K1CM/ref=dm_ws_tlw_trk1

Deezer : http://www.deezer.com/en/album/51626262

Sporify: https://open.spotify.com/album/2WRlCLwcilb483JKhDBsfL