Να χορέψουμε – Fabulous & Pretty Brass

Μία ανατρεπτική μουσική ομάδα που έχει κατακτήσει το κοινό της Θεσσαλονίκης προσφέροντας μια εναλλακτική πρόταση διασκέδασης, ξεκινά τη δισκογραφική της πορεία με το single «Να χορέψουμε»!

Οι Fabulous & The Pretty Brass, μια έμπνευση του μουσικού και συνθέτη Κωνσταντίνου Γκιβίση, είναι μια πολυμελής καλλιτεχνική ομάδα που προσφέρει μουσικοχορευτικό θέαμα υψηλού επιπέδου, επικεντρωμένο στις αγαπημένες dance μελωδίες του σήμερα και του χτες!

Το πρώτο τους επίσημο single, κατά συνέπεια, δεν θα μπορούσε παρά να είναι απολύτως χορευτικό και ξεσηκωτικό, στηριγμένο σε disco και dance ήχο και την αισθητική αλλά ταυτόχρονα προσαρμοσμένο στα δεδομένα του σήμερα με τη σύγχρονη παραγωγή και ενορχήστρωση του Κωνσταντίνου Γκιβίση.

Μοντέρνα ηλεκτρονικά στοιχεία συνδυασμένα με στοιχεία funk και disco και ευφάνταστο στίχο, συνθέτουν ένα υπέρ-κεφάτο dancefloor hit που προσφέρεται για ατελείωτο ξεφάντωμα μέχρι πρωίας!

Το τραγούδι αυτό, σε στίχους και μουσική του Κωνσταντίνου Γκιβίση, συνοδεύεται από ένα καλογυρισμένο video clip σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Σταμπολή και παραγωγή της Ριάννας Χάιτα, με τις χορογραφίες της Δήμητρας Καστέλλου να κλέβουν την παράσταση.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Ζωή Στεφανίδου (φωνή), Νίκος Ορτετζάτος (φωνή), Νίκος Χασάπης (φωνή), Κωνσταντίνος Γκιβίσης (πλήκτρα), Μάκης Ψαρράς (ηλεκτρική κιθάρα), Ηλίας Κ. (μπάσο), Bruno Semanjaku (τύμπανα), Βαγγέλης Μεντεσόπουλος (τρομπέτα), Παναγιώτης Ανδρονίκου (σαξόφωνο) και Μιχάλης Καρανίκος (τρομπόνι).

Οι Fabulous & The Pretty Brass με το μπρίο, το κέφι, και την καλλιτεχνική τους πολυμορφία, μετά την Βόρεια Ελλάδα έρχονται να κατακτήσουν το πανελλήνιο!!

Οι Fabulous & The Pretty Brass δημιουργήθηκαν το 2015 στη Θεσσαλονίκη από το συνθέτη Κωνσταντίνο Γκιβίση.

Συνολικά δέκα μουσικοί, ηθοποιοί και τραγουδιστές συνθέτουν μία βόμβα ενέργειας επί σκηνής, μετατρέποντας τη νύχτα σε ένα ξεσηκωτικό πάρτυ με πολύ χορό και τρελή διάθεση.

Δημιουργήθηκε με έναν και μόνο σκοπό, να κάνει τον κόσμο και τους ακροατές να χορεύουν και να διασκεδάζουν.

Πρόκειται για ένα μουσικό Show, με επίκεντρο τη ελληνική και ξένη Pop μουσική, συνδυάζοντας σημερινές επιτυχίες με μουσικές από τα 80s, 90s και 00s.

Έχει χορογραφίες από τους τραγουδιστές, κινησιολογία από τα πνευστά και το πρόγραμμα αποτελείται από διάφορα νούμερα και θεματολογίες.

Το σχήμα έχει εμφανιστεί σε μεγάλες σκηνές της συμπρωτεύουσας (Principal, Μύλος Club, Θέατρο Βεργίνα του Regency Casino Thessaloniki, Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης 2016) και γενικότερα της βόρειας Ελλάδας.

Fabulous & The Pretty Brass - Να Χορέψουμε (Official Video Clip)

Το single «Να χορέψουμε»  διατίθεται και ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες και streaming Services!
iTunes | Google Play | Amazon | Spotify | Deezer